L’actualitat

< Tornar al llistat

ACTE DE CLOENDA DELS PFI 2015-16

23/06/2016

El passat 22 de juny a la sala d’actes del Foment va tenir lloc la cloenda dels programes de formació i inserció PTT-PFI Anoia Sud pel que fa al curs 2015-16.

L'acte va comptar amb la presència de regidors i alcaldes de l’Anoia Sud; del subdirector general de Programes de Formació i Innovació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Estanislau Vidal Folch i de Joan Josep Alonso com a representant de la Diputació de Barcelona. També hi van assistir familiars, mestres i representants de les empreses on els alumnes han realitzat les practiques. Tots ells van voler acompanyar els joves en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

En el transcurs de l’acte, van intervenir professors, familiars, col·laboradors i alumnes que van explicar la seva experiència. A continuació es va reconèixer la tasca de les empreses col·laboradores i es  van lliurar les orles als alumnes. Tots ells van destacar l’oportunitat de créixer que els ha ofert aquest curs no només a nivell formatiu o professional sinó que també a nivell personal.

Els PFI-PTT acullen joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i els ofereixen formació professional i suport escolar per tal que, en el seu futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mig o bé obtenir el GESO.

En el nostre territori s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud (l’Ajuntament de Masquefa, l’Ajuntament de Capellades, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, l’Ajuntament de Piera, l’Ajuntament d’Hostalets de Pierola, l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, l’Ajuntament de la Torre de Claramunt i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.