L’actualitat

< Tornar al llistat

PRESÈNCIA DE PIERA A FIRA FUTUR 2016

14/03/2016

El passat dijous 10 de març es va celebrar la desena edició de Fira Futur a Masquefa. Una fira adreçada als joves per ajudar-los a l’hora de prendre una decisió tan important com el seu futur acadèmic o professional.

L'acte inaugural va estar presidit per Rafael Homet, diputat delegat d'Educació de la Diputació de Barcelona; Xavier Boquete, alcalde de Masquefa i Jordi González, inspector del Departament d'Ensenyament. Van estar acompanyats per representants dels ajuntaments de la Xarxa TET Anoia Sud, entre ells Josep Maria Rosell, regidor d'ensenyament de Piera.

El municipi de Piera hi va participar de diverses formes:

Xarxa TET Anoia Sud

Piera com a municipi que pertany a aquesta xarxa va col·laborar en l’organització i oferint el suport d’una orientadora durant les visites del matí.

Els estands
L’Institut Guinovarda va preparar un estand on exposava l'oferta formativa més enllà dels estudis obligatoris: batxillerat i cicles formatius de grau mitjà. Alumnes del cicle formatiu  d’Atenció a les persones en situació de dependència van fer demostracions pràctiques pels visitants a la fira.

Els PFI-PTT de l’Anoia Sud i d’Igualada van participar també amb un espai on informaven sobre aquests estudis. Els mateixos alumnes van preparar l’estand i s’encarregaren d’informar als visitants. Els alumnes de la modalitat d’auxiliar de jardineria van fer una exhibició pràctica de com confeccionar petits rams de flors.

Els visitants
Els alumnes de 4t d’ESO de l’institut Guinovarda, del SI Salvador Claramunt i del PFI-PTT de l’Anoia Sud van assistir-hi per tal de rebre informació i orientació sobre quin pot ser el seu futur acadèmic i/o professional. Enguany també s’hi van acostar els joves que participen en el Programa Integral per a Joves de l'Anoia Sud que s'organitza des de Piera.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.